SimRace Vereniging Nederland:In het nieuws

Uit SimRace Vereniging Nederland
Ga naar: navigatie, zoeken

SRVN krijgt vorm.

- Ger Heuts -

De website krijgt steeds meer inhoud, de inschrijvingen voor de eerste officiƫle SRVN-kampioenschappen zijn geweest en de eerste testrace is achter de rug. Langzaam krijgt SRVN een eigen gezicht. Een gezicht dat we graag laten zien. Niet alleen binnen SRVN, maar ook naar de buitenwereld. De organisatie staat inmiddels, de taken zijn verdeeld en de leden zijn enthousiast, Dat is voornamelijk af te leiden van het gestaag groeiende aantal leden dat zich lid maakt van SRVN en ook aan de vele positieve reacties op het forum. In de onlangs gehouden testrace met de WTCC, waarbij voor het eerst geen gebruik is gemaakt van een mod uit rFactor, maar van de in Race07 aanwezige WTCC-wagens, bleek dat de snelle mannen uit het BRO- en DRL-verleden ook hier de snelheid hadden. Het is nog even zoeken in de andere menustructuur van Race07 ten opzichte van rFactor, maar dat komt wel goed.


rFactor 2 aan de tand gevoeld.

- Ger Heuts -

De beta van rFactor 2 is vrijgegeven en we zullen het weten. Een stortvloed van berichten op het forum en al snel de eerste vragen. Veel vragen, met name over het paypal en installatieproces. Nu leggen de testers zich toe op het aan de tand voelen van de game. Grootste issue is de vrij lage framerate, die zelfs op vrij nieuwe pc's nog problemen geeft. Gelukkig is inmiddels wel een oplossing gevonden voor het enorme trillen van de G27. We zijn benieuwd wat er in de definitieve versie van het spel allemaal opgelost of verbeterd is ten opzichte van de beta.


Teams stellen zich voor

- Ger Heuts -

Naar oud gebruik binnen BeneluxRacingOnline (BRO) stellen een aantal teams hun wagens en rijders voor aan de rest van de vereniging. Sommigen doen dit met een verhaaltje, andere maken complete videopresentaties. Volg het nieuws op de site van SRVN en je komt ze vanzelf tegen. Ook dit seizoen is er weer veel aandacht gegeven aan het painten van wagens met behulp van fotobewerkingssoftware. Er is al een team dat daadwerkelijk sponsoren bij elkaar heeft gezocht en deze presenteert op hun wagens.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen